Φύλλο με εμεντάλ και μιμόλεττα. Ακόμα καλύτερο αν ζεσταθεί ελαφρώς στον φούρνο μέσα στη συσκευασία.
Συστατικά: αλεύρι σίτου, φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, γαλακτωματοποιητής μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, οξυντικό κιτρικό οξύ, χρωστική E160b), εμεντάλ 11,33%, μιμόλεττα (με αυγό) 5,67%, αλάτι, μαγιά, χρωστική E160b. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σόγια, φουντούκι και αμύγδαλο.
TOILE RAMIE
Toile en ramie για τυριά με μη μαγειρεμένη σφιχτή ζύμη, μαγειρεμένη σφιχτή ζύμη και μαλακή ζύμη
Η υφή της επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη αποστράγγιση και μια όμορφη προετοιμασία της κρούστας των τυριών
Οι λινές τούλες προάγουν και επιτρέπουν καλύτερη φροντίδα των τυριών
Διαστάσεις 21x75cm
25x75cm
35x45cm
60x60cm
80x80cm
100x100cm
120x120cm
150x150cm
150x200cm
150x300cm
150x400cm
180x180cm
και μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση, Στραγγιστήρι
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Οι φούρνοι ξηράνσεως υπέρυθρης ακτινοβολίας μεταδίδουν την χρήσιμη ενέργεια χωρίς επαφή και στην επιφάνεια των τροφίμων. Έτσι, επιτρέπουν την πραγματοποίηση κρούστας (τυριά, ψωμιά χωρίς κρούστα), την ξήρανση επενδύσεων (τυριά, κρέατα), τη μείωση των επιφανειακών ποσοτήτων νερού χωρίς να αλλοιώνεται η καρδιά των προϊόντων.
Επηρεάζονται ελάχιστα από τις συνθήκες εργασίας και μπορούν, χάρη στην αντίδραση των εκπεμπτών τους, να διορθώσουν το συμβατικό μέρος που είναι εγγενές σε κάθε θερμικό τούνελ, γεγονός που τους καθιστά πολύ σταθερούς φούρνους. Η ενέργεια παραδίδεται στο συγκεκριμένο σημείο με κατάλληλες δοσολογίες και όταν είναι απαραίτητη. Μιλάμε επίσης για ψυχρό φούρνο. Αποφεύγουν την περιττή θέρμανση των προϊόντων στο σύνολό τους και είναι επομένως μια ιδανική λύση στην περίπτωση ψυχρών προϊόντων.
Οι φούρνοι ξηράνσεως υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να παρουσιαστούν με τη μορφή συμβατικού φούρνου ή ως απλές υπέρυθρες πλάκες σε μια ανοιχτή διαδικασία.
Η βιολογική Cheese είναι σαφώς η κορυφαία πώληση εδώ και καιρό στα βιολογικά άνθη CBD μας! Αυθεντική Kompolti με στρογγυλή και πλούσια γεύση. Μπορούμε να πούμε ότι είναι παχιά. Αρέσει σε όλους για την ισορροπία και τη δύναμή της.
Αυτή η γοητευτική ποικιλία καλεί στην χαλαρότητα. Να μια ακόμη φυλή που είναι πολύ trendy.
Φυσικά, τα βιολογικά άνθη Cool CBD είναι κάτω από το νομικό όριο του 0,2%. Και για να το διασφαλίσουμε, η Cool CBD αναλύει όλα τα άνθη της σε γαλλικό εργαστήριο ή στο IFHA, το πιο φημισμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο στην ανάλυση των CBDinoïdes. Επιπλέον, σας παρέχουμε τακτικά τις ενημερώσεις των αναλύσεων. Είμαστε αυστηροί και αναλύουμε κάθε παρτίδα!
Ανακαλύψτε την εξαιρετική μας μαρμελάδα χουρμάδων πιστοποιημένη βιολογική χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Είναι απλώς μια πραγματική λιχουδιά!
Αποτελείται αποκλειστικά από φρέσκους χουρμάδες, έχει μια λεπτή και τέλεια γεύση!
Δεδομένου ότι ο χουρμάς είναι ένα φυσικά γλυκό φρούτο, δεν παρατηρείται καθόλου ότι είναι μια μαρμελάδα με μηδενική προσθήκη ζάχαρης!
Αποτέλεσμα, αυτή η βιολογική μαρμελάδα χουρμάδων είναι εξίσου καλή για την απόλαυσή σας όσο και για την υγεία σας, οπότε μην διστάσετε!
Χρήση
Είναι τέλεια για το πρωινό και θα συνοδεύσει υπέροχα γιαούρτια, λευκά τυριά, φρυγανιές, μπισκότα, κρέπες, βάφλες... Επιπλέον, στην αλμυρή πλευρά, θα ταιριάξει τέλεια με τοστ καθώς και με κις, τερίνα, φουά γκρα ή ακόμα και σολομό...
Βάρος: 900 γρ.
Το ώριμο τυρί κατσίκας έχει μια λευκή κρούστα εξωτερικά, μια ελαφρώς θρυμματιστή υφή, και έντονο άρωμα και γεύση κατσίκας. Αποτελεί ιδανικό τυρί για πολλές εφαρμογές, όπως: πίτσα, μαγειρευτά πιάτα, κις, αλμυρές τάρτες και πίτες, σάντουιτς, πανίνι, σαλάτες..
Τυρί με λευκή, λεία κρούστα με ελαφρές τρύπες και μούχλα.
Διαθέτει μια αφράτη υφή και κρεμώδη εμφάνιση όταν είναι ζεστό, προσφέροντας γενναιοδωρία και γεύση σε πολλές εφαρμογές.
Η χαρακτηριστική του γεύση του επιτρέπει να συνδυάζεται με πολλές συνταγές, τόσο ζεστές όσο και κρύες, σε σάλτσες, σε πίτσες, σε σαλάτες, σε ριζότο..
Τυρί με μπλε μούχλα από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, η πάστα του είναι λευκή, λεία με ανοιγμένα σημεία και μούχλες.
Η υφή του είναι λεπτή και λιωμένη, σφιχτή, μη κολλώδης.
Η πικάντικη γεύση του, χαρακτηριστική του μπλε τυριού, θα αναδείξει τη γεύση των πιάτων σας: πίτσα, σαλάτες, σάλτσες ή ως συστατικό.
Μη μαγειρεμένο τυρί πιεσμένο από ωμό γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 15 ημέρες, κομμένο σε φέτες και κατεψυγμένο.
Tartiflette, αλμυρές πίτες, πίτσα, σαλάτα, σάντουιτς..
Τυρί με μη ψημένη συμπιεσμένη ζύμη, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.
Παρουσιάζει μια λεία και ομοιογενή ζύμη με χαρακτηριστική πλυμένη κρούστα της ρακλέτ.
Ιδανικό για ρακλέτες, αλλά και για την παρασκευή αλμυρών τάρτας, σφολιατών, πίτσας, χωρίς να ξεχνάμε τις σαλάτες και τα εποχιακά ορεκτικά.
Συνθετικός ιστός τυριών για γέμισμα καλουπιών
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος.
Εμποδίζει επίσης την απόφραξη των οπών του καλουπιού, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού.
Διαστάσεις 35x40cm
80x70cm
100x100cm
120x120cm
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Ύφασμα τυριών από βαμβάκι για να γεμίζετε τις φόρμες
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος
Αποτρέπει επίσης την απόφραξη των οπών της φόρμας, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού
Διαστάσεις 35x45εκ
60x40εκ
70x70εκ
80x80εκ
120x120εκ
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Ύφασμα λινάτσας για τυριά με μη ψημένες και ψημένες πιεσμένες ζύμες
Η υφή του επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη αποστράγγιση και μια όμορφη προετοιμασία της κρούστας των τυριών. Αφού ολοκληρωθεί η κατανομή, γίνεται μια πρώτη ανατροπή πάντα μέσα στο ύφασμα.
Τα υφάσματα λινάτσας προάγουν και επιτρέπουν καλύτερη φροντίδα των τυριών με κρούστα.
Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστράγγιση του τυρογάλακτος σε χάλκινες κατσαρόλες, επιτρέπουν την αποστράγγιση του ορού γάλακτος και μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλινο κύκλο για την πίεση του τυριού.
Διαστάσεις 90x90cm
105x105cm
120x120cm
135x135cm
150x150cm
180x180cm
210x210cm
225x225cm
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση, Αποστράγγιση
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
ΤΟΙΧΟΣ 100% ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΚΡΟΥ C/9
Βαμβακερός τοίχος για τυρί για να γεμίζετε τις φόρμες
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος
Αποτρέπει επίσης την απόφραξη των οπών της φόρμας, ευνοώντας στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού
Διαστάσεις 35x45εκ
60x40εκ
70x70εκ
80x80εκ
120x120εκ
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία